Belangrijkste bedrijfstakken binnen IVALIS

Teller : Gezien de vrij specifieke eigenschappen van onze activiteiten en het seizoensgebonden karakter maakt onze organisatie vooral gebruik van interne teams die soms worden aangevuld met externe krachten, vooral studenten.

Gegevensinvoeroperators / Data entry operators:

We selecteren deze werknemers zeer zorgvuldig, en hebben daarom een speciale website opgezet voor het werven van deze krachten: IVALISJOB. De site biedt werknemers de mogelijkheid om, na het opslaan van hun sollicitatie, werk te zoeken (als inventarisatie-operator) dat binnen hun schema past. Ze kunnen zich voor verschillende projecten aanmelden door een datum of een regio te kiezen. We bieden ze trainingen aan en maken gebruik van hun opgedane ervaring met behulp van een loyalty-programma dat voor een wederzijds voordelige relatie zorgt. Ben je student? Wil je een baantje met flexibele werktijden?


Solliciteren


Regiocoördinators:

Voor wie meer tijd heeft en graag teamleidervaardigheden wil opdoen gedurende een langere periode bieden we ook functies aan met operationele verantwoordelijkheden. Voor jongeren die net de arbeidsmarkt betreden is dit een geweldige kans. Door regiocoördinator te worden doen ze specifieke bedrijfskundige en managementervaring op. En door verschillende taken te doen (inventarisaties voor verschillende klanten, voor bedrijven van verschillende grootte) kunnen deze studenten profiteren van de expertise om hun CV iets extra’s te geven. Deze functies zijn ook beschikbaar voor meer ervaren sollicitanten die hun bedrijfskundige en managementervaring willen versterken en verschillende professionele omgevingen willen verkennen.

Join us !

Hollande

 

De interdisciplinaire elementen van inventariseren:

Commercieel

De commerciële afdeling volgt onze klanten en ontwikkelt de activiteiten van IVALIS. Ze reageren op de behoeftes van bestaande of nieuwe klanten en bieden een perfect afgestemde service. Ze zijn overal actief.

Back-office

Om een goede dienstverlening te kunnen bieden vertrouwt IVALIS op overkoepelde afdelingen die al hun deskundigheid wijden aan onze klanten en operationele teams. Accounting-afdeling IT-afdeling Kwaliteitsafdeling Planningsafdeling Afdeling Personeelszaken Al deze afdelingen en de kennis die daarbinnen bestaat maken IVALIS een dynamisch bedrijf dat op hoog niveau presteert en luistert naar interne en externe klanten. Rejoignez-nous ! Solliciteren