Ivalis – Holland

Specifieke eisen voor hypermarktinventarisatie:

IVALIS is de nummer 1 dienstverlener aan de meerderheid van de hypermarkten in Frankrijk. Alle afdelingen van IVALIS zijn volledig bekend met de specifieke eisen die het werken voor hypermarkten met zich meebrengt.

Voor Michel Royer, Key Account Manager van IVALIS Frankrijk, hebben de belangrijkste zaken in deze sector te maken met het formaat van hypermarkten: “Ten eerste vereist de sector de mogelijkheid om een groot aantal operators tegelijk in te zetten. Alleen een landelijke provider kan deze vereiste kwaliteit garanderen. Vanuit dit oogpunt ligt de kracht van IVALIS in de landelijke connecties die nauwe samenwerking mogelijk maken met instellingen voor hoger onderwijs en met alle werkgelegenheidspartners. Daarnaast is onze organisatie bijzonder gezond en ervaren: u kunt inventarissen zoals deze niet uitbesteden aan partners zonder veel ervaring.”


De aanpak van IVALIS:

  • Expertise in de sector van levensmiddelen-superstores: de grootste bedrijven in de sector vertrouwen enkele of al hun winkels aan IVALIS toe.
  • Geografische afstand, de mogelijkheid om een selectie te maken uit honderden ervaren operators in lafkomstig uit dezelfde regio.
  • Kwaliteitscontrole: inventarisatiemanagers zijn ervaren IVALIS-medewerkers.
  • Uniformiteit van processen: iedere inventarisatie wordt uitgevoerd volgens exacte specificaties.

 

Wat onze klanten denken(*):

“De criteria waar we naar kijken als we een provider van voorraadinventarisatie kiezen zijn reputatie, lange levensduur, nationaal werkgebied, garanties over kennis, enz.”

“Ik dacht dat het grootste deel van het inventarisatiewerk bestond uit het tellen van de voorraad, maar bij IVALIS realiseerde ik me dat de voorbereiding en winkelaanpak ook belangrijk zijn voor het succes van een fysieke inventarisatie.”

(*) Onderzoek uitgevoerd onder 45 distributiebedrijven


HQI-kwaliteitsbarometer:

Criteria Gemiddelde /10
Voorbereiding van de inventarisatie 8,33
Controles door Ivalis 8,00
Betrouwbaarheid van de voorraadgegevens 8,33
Begrip van specifieke vereisten 8,33
Kwaliteit van het personeel 8,75
Gemiddeld 8,35

(*) HQI kwaliteitsbarometer uitgevoerd bij 80 winkels die klant zijn van Ivalis Frankrijk